Login - Create Account

Bugs and Problems (Windows)

Topics 226 - 270 of 959
First | Prev. | 4 5 6 7 8 | Next | Last | All 
Login or Register to post new topics or replies
  Topic Starter Replies Views Last Post
New posts! Not working on full image liltritter 1 1007 by liltritter
November 8, 2013
New posts! Command line tool error dovoto 17 5321 by GMM
November 1, 2013
New posts! This is the main thread for discussing the 'bad allocation' exception SpaceRay 35 15090 by fisholith
October 17, 2013
New posts! <class XFW::Exception> Unknown exception GMM 0 1677 by GMM
October 15, 2013
New posts! Paint Shop Pro X6 64bit error Marcelo Teixeira 3 3278 by !Ally!
October 12, 2013
New posts! Submission Error MKB 14 1759 by MKB
October 5, 2013
New posts! unable to download mattcscz 5 2671 by SpaceRay
September 23, 2013
New posts! AA fringe? (color contamination from fully transparent areas) fisholith 1 3057 by Skybase
September 17, 2013
New posts! RENDERING!!! :( StevieJ 6 4888 by zailaiboke
September 3, 2013
New posts! Install problem FF 3.014 Photoshop Elements 11 O. Hoyer 2 2283 by O. Hoyer
August 29, 2013
New posts! FF 3.0.14 - Copying some components in filter editor they get modified SpaceRay 17 2904 by Skybase
August 29, 2013
New posts! Debugger detected [99] error Bogdan46 4 1580 by Bogdan46
August 14, 2013
New posts! Metallic Emboss Does Not Work Properly With CS5 on My Machine ffatha 2 2012 by Ozmandias
August 11, 2013
New posts! Crash on close SystmDamage 5 1304 by GMM
July 31, 2013
New posts! Updated: Possible fix for the "Bad Allocation" error Vladimir Golovin 32 15557 by GMM
July 31, 2013
New posts! FF crashes on launch Levon Arakelyan 7 1902 by Levon Arakelyan
July 12, 2013
New posts! Filter Forge 3.0 license key for a Windows 8-compatible one Arch_Clan 8 4995 by Joerch
July 2, 2013
New posts! Access violation in the latest 3.0 build GMM 0 1815 by GMM
June 28, 2013
New posts! Windows 8/Photoshop CC 64-bit Window Error mkramerl 1 2567 by GMM
June 25, 2013
New posts! "Please make sure you are connected to the internet" error message SpaceRay 0 1461 by SpaceRay
June 17, 2013
New posts! unable to connect to the server...? rednicolas 4 1579 by rednicolas
June 17, 2013
New posts! Alpha Channel is blank johvan 3 1619 by CFandM
June 14, 2013
New posts! FF Did NOT honor 30 trial period - and expired early!!! Bill Roach 4 2257 by GMM
June 14, 2013
New posts! FF3 not recognizing aspect ratio TBH-1138 3 1197 by Djekki
June 6, 2013
New posts! Program Won't Open hlee 5 2285 by GMM
May 30, 2013
New posts! Latest Version?? Gill Brooks 1 1269 by Gill Brooks
May 28, 2013
New posts! FF 4 beta Apophis 1 894 by GMM
May 27, 2013
New posts! Filter Forge 3 and PS CS6 extended 64 bit jhantares 1 2563 by GMM
May 15, 2013
New posts! Screen resolution and UI bug CFandM 0 1128 by CFandM
May 6, 2013
New posts! Opening an Image annie57 2 1439 by annie57
April 25, 2013
New posts! Filter doesn't cover entire photograph HangtownGal 3 1116 by Mardar
April 9, 2013
New posts! Submission error voldemort 5 1127 by GMM
March 20, 2013
New posts! Filter download problem lgs 1 1225 by SpaceRay
March 20, 2013
New posts! Duplicate Filter Comments (Forum Bug) Indigo Ray 1 6472 by GMM
March 18, 2013
New posts! Stuck Initializing Carl 3 1818 by Carl
March 15, 2013
New posts! Submission Error Burt 7 1210 by Burt
March 12, 2013
New posts! Too Many Bug Reports Colorblast 6 1760 by Colorblast
March 3, 2013
New posts! windows 8 version - filter download version problem Akimotos 2 1648 by Akimotos
February 27, 2013
New posts! Submission Failed Dearkx8 2 918 by Dearkx8
February 27, 2013
New posts! Small/actual presets thumbnails look different on both website and FF lipebianc 4 1395 by GMM
February 21, 2013
New posts! Filter Forge 3 handle error JesusSheep 0 947 by JesusSheep
February 16, 2013
New posts! Bug in normal map options? Steve Tack 0 879 by Steve Tack
February 11, 2013
New posts! Stable Rendering StevieJ 4 1736 by Vladimir Golovin
February 8, 2013
New posts! Rendering Bugs StevieJ 17 2632 by Vladimir Golovin
February 8, 2013
New posts! Latest 3.012 update and intense interface lag primitivedesign 2 1462 by primitivedesign
February 7, 2013
Topics 226 - 270 of 959
First | Prev. | 4 5 6 7 8 | Next | Last | All 

Join Our Community!

Filter Forge has a thriving, vibrant, knowledgeable user community. Feel free to join us and have fun!

29,194 Registered Users
+214 new in 7 days!

137,092 Posts
+24 new in 7 days!

13,341 Topics
+27 new in 30 days!

Online Users Last minute:

5 unregistered users.

Recent Wiki Edits:

Follow filterforge on Twitter